Doniraj za Ljetnu školu 2024

Djeca članica i članova udruge su polaznici „Centra za autizam“ koji je osnovan kao osnovnoškolska ustanova i nastavnim danima radi do 16:45.

Budući da djeca zbog višestrukih fizičkih i intelektualnih teškoća ne mogu pohađati izvannastavne aktivnosti u redovnom sustavu, izuzetno ih je važno putem udruga civilnog društva integrirati u društvo, uz napomenu da djeca zahtijevaju cjelodnevnu skrb. 

Prvi cilj koji su osnivači Udruge postavili je organizacija ljetne škole, odnosno dežurstva za vrijeme ljetnih školskih praznika tijekom kojih bi se djeci osigurale likovne, glazbene i sportske radionice te radna okupacija za odrasle autiste.

Što se tiče lokacije ljetnog kampa, plan je da se aktivnosti održavaju u Rendićevoj ulici u prostorijama Centra za autizam u Splitu, od 26.6. – 1.9. 2024. godine.

Također, organizacijski je zamišljeno da jedan djelatnik radi s troje djece u maksimalnom trajanju od 4 sata.

Organizacija ljetnog kampa je zahtjevan proces i iziskuje novčana sredstva, zbog čega smo otvorili i račun za primanje donacija, kako bismo ostvarili jedan od temeljnih ciljeva.

Proizvoljni iznos za rad udruge možete donirati na račun udruge HR7724020061101197253 ili skeniranjem bar koda direktno preko aplikacije mobilnog bankarstva.


Hvala Vam!